Telekom - Együtt veled
Együtt veled.

LEGYÉLTEIS!
MOST GENERÁCIÓS

Üdvözlünk a Legyélteis! MOST generációs program diákoknak szóló felületén!

Örülünk, hogy a közösségi szolgálat lehetséges tevékenységei közül azt a kihívásokban, ugyanakkor sikerélményekben gazdag programot választottad, hogy segítesz az idősebb generáció tagjainak eligazodni a digitális világ útvesztőiben!
Regisztrálok Bejelentkezem

Regisztráció és bejelentkezés után a felső menü a Naptár pontja alatt találod a már elérhető foglalkozásokat. Válaszd ki az iskoládat és jelentkezz a meghirdetett alkalmakra (a regisztráció nem jelent automatikusan jelentkezést is). A Foglalkozásaim menüpont alatt követheted, hogy mikor és hova jelentkeztél.

Az egyes alkalmak időtartama két óra, és a résztvevők létszáma maximálva van. A létszám feletti jelentkezéseket a rendszer nem engedélyezi. Amennyiben mégsem tudsz részt venni a már lefoglalt foglalkozásokon, ne felejtsd el lemondani, így felszabadul a hely mások számára!
Az iskoládat érintő új lehetőségekről vagy változásokól e-mailben tájékoztatunk, hogy időben jelentkezhess minden foglakozásra, amin szeretnél részt venni!

A felületre való bejelentkezés után bármikor hozzáférsz a praktikus tudnivalókat összefoglaló Kisokoshoz és a javasolt tematikához – kérünk, hogy a foglalkozás előtt felkészülésként ezeket mindenképpen olvasd el.
Nem készítettünk részletes óravázlatokat, hiszen az idősek eltérő tudással érkeznek a foglalkozásokra, ezért javasoljuk, hogy az oktatás kezdetén végezzétek el együtt a nyugdíjasoknak szánt szintfelmérő tesztet. A teszt kérdéseire adott válaszok kiindulópontot jelenthetnek számotokra, hogy hol vannak hiányosságok, és milyen témákkal érdemes foglalkozni.
Az idősebbeket arra bíztatjuk, hogy kérdezzenek bátran, így ténylegesen az őket érintő problémákkal kapcsolatban tudtok személyre szabott segítséget nyújtani.

A helyszínen a foglakozást vezető személytől fogod megkapni az oktatás kódját, amit a felületre bejelentkezve kell beírnod még a foglalkozás ideje alatt. A kód igazolásként szolgál, hogy ténylegesen részt vettél az oktatáson. Az önkéntes órákról ez alapján kapsz majd igazolást, általában a helyszínen, ezért mindig hozd magaddal a kiskönyvedet!